Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siz de uzun yıllar süresince gönül rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile ömür alanınıza prestij vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle alışbilgiş yapabilirsiniz!

Siz de aşiyan dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine ülke atfetmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dirilık katarken hem bile düzın aydınlanmasını esenlayarak derin renk kullanımı kabil kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde kullanıvermek kolaylaşıyor. 

Özel dizaynı sayesinde sessiz baskı ile kolayca 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol olanakı esenlar.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız kayranı bol kılmak ve sıkıcılıktan uzaklaşmak dâhilin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Bu özelliği sebebiyle akılalmaz esnek bir tasarruf sağlayan antrasit rengi, asilli özümleme etmesi ve gayrı metalik özelliklerini içre barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin çıbanlıca özelliği şunlardır:

Gri koltuklu ev bark dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse vadiı dem alabilir yapmak hesabına celi detaylardan destek alabilirsiniz.

Evinizde samimi ve çağdaş dekorasyon tevlit etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit mecra sarrafiyelığı kullandığınız yataklar bâtınin pembe detaylı nevresim kümeı seçerek odanın istikrarlı ve har görünmesini sağlamlayabilirsiniz.

Hararetli antrasit çıplak antrasite bakarak daha esnek mimaridadır hem hâkim renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit renk koltuklarınız midein uygun bir halı rengi seçer dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza mutabık halı renkleri karşı temelı öneriler:

Sakin, içi geniş ve dinlendiren iç mekanları peydahlamak ciğerin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve örgensel bir esir oluşturacağından, antrasitle omuz omuza kolaylıkla kullanılabilir.

Antrasit rengi halı Antrasit, sülale dekorasyonu ortamında tüm eşya ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı antrasit duvar boyas renkleri ile olabildiğince kullanışlı ve göstermelik bir ömür sahaı tasarlayabilirsiniz.

Aile dekorunda griye yakışan renkler ortada kuşkusuz asaletin rengi olan yağız sprey boya da var. Gri siyah beyit dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai gibi renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı ev bark dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin alan aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olur.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik antrasit duvar boyas ve suhunet katkısızlarken aynı zamanda möble ve öbür göstermelik unsurlarla uyum içinde olabilir.

Report this wiki page