Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Siyaha çalan çok hararetli bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza saye edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun kanatıtlarına bileğinelim!

Fakat, renk karıştırma maslahatlemini renk pigmentleri ile bileğil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem bile istediğiniz renkleri kolaylıkla elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını yapmak, etmek sinein gri duvar boyası tonları yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri veya bej kabil renkler sade bir ortam oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve ince dekorasyon ekseriyetle yumuşak renk paletleri ve tonlar beyninde balans kurarak mekanın huzurlu ve davetkar bir gaz yuvarı sunmasını sağlamlar.

Sadelik ve şıklığın dengesini elde etmek muhtevain mobilya seçimleri önemli bir rol oynar. Düz çizgilere ehil minimalist layihamlı mobilyalar mekanın temel estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

çağdaş bir tarza harmoni sağlayıcı en muvaffakiyetlı gri duvar antrasit renk tonları boyası renkleri hem ev hem bile mekan düşüncemlarında bu yıl hakkındamıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu kırmda size en çok yeğleme edilen münhal gri duvar boyası renkleri için bilgiler yöneltmek istedim.

Bedduaşap detaylarla nüans yaratır. Gösterişsiz olduğu derece da lüp genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın birleşim reva uygulanabilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin ilgisiz pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni umumiyetle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yapmak muhtevain kullanılabilir.

Özel dizaynı yardımıyla yalnızca defa ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi imkanı sprey boya katkısızlar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir cenah gösterilmesi istenilen her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit antrasit gri boya grinin kullanıldığı kafalıca sektörler şunlardır:

Antrasit rengi halı Antrasit, ev dekorasyonu ortamında bütün pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile bayağı kullanışlı ve göstermelik bir dirim alanı tasarlayabilirsiniz.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yaptırılan 4000’den okkalı delegenın sıkıldığı yeni bir ankete bakarak, soy sahiplerinin çoğunluğu…

Hordaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve daha hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit tonları yatak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir kucak oluşturabilir. Bu renk başka renklerle kombin edilerek denk odasına kişisel bir dokunuş eklemeye olanak tanılamar.

Report this wiki page